divendres, 25 d’abril del 2014

FITOMIMS a Artijoc

Ja tenim a Artijoc Els Kits de Fitomims, per poder-te fer tu mateix/a cremes, olis, sabons i desodorants a casa.

Fitomims neix l’any 2013 a Horta de Sant Joan (Terra Alta). La data i el lloc són importants. Crisi i entorn rural. Cerca de solucions, tant personals com col·lectives. I tot això, com? Oferint productes que puguis sentir teus després de passar una bona estona, que facis amb les teves mans i que et permetin aprendre els usos quotidians d’unes plantes que tens molt a prop de casa.
 A les caixes trobaràs tota la matèria prima necessària per fer-te el teu propi producte cosmètic, a més d’un manual d’instruccions. Per tal que vagis més enllà en l’aprenentatge, al web hi ha una guia de característiques i usos de les plantes mediterrànies que s'utilitzen.
  "Volem oferir-te productes que puguis sentir teus després de passar una bona estona"
Fitomims incorpora la filosofia ‘Do It Yourself’, un intent de satisfer per nosaltres mateixos totes aquelles necessitats que puguem. Entenem que fent-te tu la teva pròpia crema la valoraràs més, i valoraràs més les plantes utilitzades per elaborar-la. Així mateix, la satisfacció personal és molt més elevada que comprant-la.
Tot això ho des d’una zona rural, amb un projecte que respecta l’entorn i que fuig de la utilització de productes químics a nivell quotidià.