divendres, 30 de març del 2012

TRENCACLOSQUES INMOTION MAGNÈTIC



El Trencaclosques InMotion magnètic és ideal per viatjar o tenir moments creatius i divertits tant a l'aire lliure coma  dins de casa. 
El joc inclou a Adam (en blau / verd) i Eva (en vermell / groc) amb els que els infants podran jugar a fer-los fer diferents posicions dins del tauler magnètic. 
Els infants poden gaudir del joc lliure amb aquest trencaclosques magnètics o jugar al joc de moviment tot reproduint els moviments que fan l'Adam i l'Eva. 
In Motion ajuda a desenvolupar la coordinació ull-mà i fomenta l'expressió i el desenvolupament del llenguatge. Els infants també tindran una millor comprensió de les proporcions del cos i les seqüències de moviment.

El joc:
Hi ha moltes variacions de joc i els/les nens/es s'afanyen a inventar els seus propis jocs i normes.
1.) Crear diferents postures amb el trencaclosques i aconseguir que els infants les reprodueixin.
2.) Que una persona faci una postura, una segona la descriu a una tercera que ha d'intentar reproduir-la sobre el tauler magnètic.
Mini trencaclosques magnètics estan fets de peces fines de tall per làser 8/1 polzades amb fusta acolorida amb tints d'aigua no tòxics. 
Cada peça del trencaclosques té una banda magnètica en la part posterior que s'adhereixen a qualsevol superfície metàl·lica. 


Aquests trencaclosques de fusta de fabricació alemanya s'empaqueten en una atractiva caixa de metall quadrada.
Requereix certa habilitat motora fina i per tant no es recomana per a nens menors de 4 anys.
Fet a Alemanya per Spiel Grimm i amb disseny de Holz.


Les joguines de la casa Grimm's son d'alta qualitat pel fet que: la seva creativitat, deixant espai per al joc independent a través de formes simples i reduïdes. Dones suport a la percepció sensorial i desenvolupament integral. Estimulen el sentit del color harmònic. Fomenten les ganes de sentir i experimentar amb tots els seus sentits.