divendres, 30 de setembre del 2011

Artijoc a Mataró ràdio

Avui a les 11 del matí ens fan una entrevista al programa "Viu la vida" per tal de que expliquem l'activitat de jocs cooperatius dinàmics que farem aquest dissabte a la plaça Santa Anna dins del marc de les Jornades de Salut i Alimentació.



El proper diumenge 16 d’octubre és el Dia Mundial de l’Alimentació i per novè any es celebren lesJornades de Salut i Alimentació.
 
Una alimentació saludable i la pràctica d’algun tipus d’activitat física de manera regular són la combinació perfecta per gaudir d’una bona salut física i mental. Introduint petits canvis en el nostre dia a dia ho podem aconseguir: pujar les escales a peu, passejar, ballar, menjar més fruites i verdures, reduir el consum de greixos, entre d’altres.
 
Dur a la pràctica un estil de vida saludable en un entorn urbà pot semblar difícil, però cada dia es poden fer petites passes per assolir-ho. Triar els productes que mengem entre aquells més pròxims i de temporada o fer activitat física a l’aire lliure aprofitant la bonança del nostre clima i el nostre entorn de mar i muntanya, és a l’abast de tothom.
 
Durant tot el mes, el servei de Salut Pública i el servei de Dona de l’Ajuntament, en col·laboració amb altres serveis municipals i entitats i associacions ciutadanes, han programat diversos actes per fomentar aquests hàbits positius.